Startsymposium

Op 5 oktober 2017 nam ZorgSense symposiumbezoekers mee in de “do’s and dont’s” van leiderschap, zelforganisatie en hebben wij hen geïnspireerd organisatieontwikkeling en leren fundamenteel anders aan te pakken. Eén van de keynotesprekers was Patrick van Veen.


Drs. Patrick van Veen, directeur/eigenaar Apemanagement
onder andere gedragsexpert bij RTL Latenight en RTL Married at first sight, kijkt vanuit biologisch perspectief naar mensen en veranderen. Als directeur-eigenaar van Apemanagement® neemt Patrick sociaal gedrag als uitgangspunt voor het oplossen van problemen. Het oplossen van een probleem begint bij het vinden van de oorzaak. Regelmatig is Patrick te horen en te zien in de media om ons menselijke oergedrag uit te leggen. Hij doet onder andere onderzoek naar pestgedrag bij kinderen en naar de drijfveren van samenwerken bij chimpansees. Daarnaast is hij lid van de Global Board van het Jane Goodall Institute.

 

Naast Patrick hebben Tom Peeters (adviseur Vandaag Zorgvernieuwing) en Yvette van Horn (bestuurder Adelante Zorggroep), ieder vanuit de eigen praktijk, organisatieontwikkeling en leren onderzocht en hun ervaringen met de aanwezigen gedeeld. Klik op de foto hieronder om de foto impressie te starten.

 

 

Veranderen is meer dan de ‘ramen lappen’. Het betekent nieuwbouw van fundamentele onderdelen om daarmee de gewenste verandering van de medewerkers mogelijk te maken. ‘Van organiseren naar faciliteren’ is de verandervisie van ZorgSense.

 

 

Verander met ons mee en maak een afspraak om eens vrijblijvend kritisch te kijken naar wat fundamenteel anders veranderen voor u kan betekenen.

 


ZorgSense    
Poststraat 8
    6135 KR Sittard
    T +31 (0)6 41225052
    info@zorgsense.nl                               
© 2017