Privacy
Verklaring

Zorgsense_AV

Privacy Verklaring ZorgSense BV

ZorgSense BV, gevestigd aan Poststraat 10-8, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
ZorgSense BV
Poststraat 10-8
6135 KR Sittard
T: +31 6 41225052
M: info@zorgsense.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
ZorgSense verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze website(s), diensten1 en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Functie
– BIG-nummer
– Naam werkgever

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website(s) en/of dienst(en) hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders/voogd dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@zorgsense.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
ZorgSense verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het verzamelen van de benodigde gegevens in verband met het uitvoeren van onderwijs en onderwijs gerelateerde activiteiten, het verstrekken van certificaten en het oproepen voor (verplichte) herhalingsopleidingen;
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren;
  • Gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van goederen en diensten zoals specifieke applicaties;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en u op de hoogte te houden van activiteiten.

 

Geautomatiseerde besluitvorming
ZorgSense neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ZorgSense) tussen zit. ZorgSense gebruikt beveiligde computerprogramma’s of -systemen: voor de verwerking van persoonsgegevens. Er zijn geen gevolgen voor de betrokkene.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
ZorgSense bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
ZorgSense verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. ZorgSense blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. (vrijwaren)

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
ZorgSense gebruikt binnen de website(s) cookies. Hiervan wordt conform de Europese wetgeving melding van gemaakt bij het openen van de website. De bezoeker kan hiermee akkoord gaan of niet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ZorgSense en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@zorgsense.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. ZorgSense wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
NB: het verwijderen van persoonsgegevens kan leiden tot verminderde functionaliteit van de website(s) en diensten van ZorgSense.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
ZorgSense neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze secretariaat of via info@zorgsense.nl.