Lancering VraagMijnBuddy app

vmb

Met én van elkaar leren door betekenisvolle feedback te geven en te ontvangen. Op alle niveaus, binnen uw eigen organisatie én daarbuiten! Het was nog niet eerder zo relevant als nu om ervaringen te delen. Dat kan vanaf december met de app voor iedereen in de gezondheidszorg die beter wil worden. Van student tot arts, van verzorgende tot chirurg.
Relevantie en versnelling
De app voor betekenisvolle feedback zat al geruime tijd in de hoofden van Gerard Castermans en Ray Vondenhoff van ZorgSense. Tijdens de corona crisis werd de noodzaak en relevantie van ervaringen delen belangrijker dan ooit te voren. De heren besloten om die reden het ontwikkelingsproces van de app te versnellen.

vmb

ZorgSense laat mensen in organisaties ontdekken hoe zij kunnen leren en ontwikkelen en daardoor wendbaarder kunnen worden. Middels actuele kennis uit de praktijk én het vakgebied komen ze samen tot de beste oplossingen voor de desbetreffende organisatie. Juist door die ervaringen en hun eigen achtergrond in de zorg, zijn de heren de aangewezen personen om ook de feedback app te realiseren. Aan hun eerdere motto’s ‘Leren als het kan, cursus als het moet’ en ‘Werkplekleren als laboratorium om beter te worden’ voegen ze nu ‘Online informeel leren van elkaar’ toe. In de praktijk, organisatie overstijgend, eenvoudig en laagdrempelig online leren en ontwikkelen, binnen een afgeschermde omgeving. ‘Leren is de kern van wat we doen: zonder leren is er geen groei, verbetering of innovatie’. Met de passie om krachtige leerprocessen te stimuleren en te faciliteren. Samen zorgen voor de zorg.

Save the date lancering
Op dinsdag 8 december wordt de app VraagMijnBuddy in Utrecht gelanceerd middels een inspirerend programma met sprekers en achtergrondinformatie. Volgens de RIVM regels kunnen vijftig genodigden aanwezig zijn, maar iedere geïnteresseerde kan via een livestream de hele presentatie volgen. Zet de datum nu dus alvast in uw agenda. Speciaal tijdens deze dag zal de app middels een code gratis te downloaden zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
ZorgSense-illustratie_bericht

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?